logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
 

Profil – Eurofit

EUROFIT – VOYATZOGLOU SYSTEMS ROMANIA SRL

este prezenta in Romania prin doua departamente distincte:

Solutii Integrate
pentru echiparea magazinelor si depozitelor

Compania ofera solutii complete si de incredere pentru toate tipurile de magazine si spatii de depozitare. Pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile, compania foloseste o echipa performanta de consultanti in vanzari, arhitecti si designeri interiori ME designeri de interior.

Comert si distributie de produse tehnice si DO IT YOURSELF® (DIY)

Colaborarile exclusive cu unii dintre cei mai mari furnizori europeni de feronerie si produse DIY® permite companiei Voyatzoglou Systems sa ofere o gama completa de produse pietei romanesti.

Birourile si depozitele de 2500 mp sunt amplasate in Bucuresti, sector 3, in incinta Faur S.A.

Pentru companie este foarte important sa tina pasul cu noile tehnologii inovative. Voyatzoglou Systems este echipata cu un sistem ERP de utlima generatie care imbunatateste eficienta in vanzari si managementul informatiei si produselor.

Voyatzoglou Systems Romania Srl are 23 angajati, fiecare specialist in domeniul sau de activitate. Compania crede ca evolutia ei este strans legata de dezvoltarea paralela a echipei si prin urmare investeste continuu in dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Evolutia companiei si rata de crestere ridicata din ultimii ani dovedeste ca structurile organizationale moderne ale companiei sunt capabile sa urmareasca cu succes schimbarile continue ale pietei si sa asigure cresterea si in viitor.

( EUROFIT® si CONSTRUIESTE SINGUR® sunt marci comerciale inregistrate a Voyatzoglou Systems Romania S.R.L)